Изтеглете тапети Nokia 3.2

Nokia въвежда някои специфични за пазара джаджи през последните няколко месеца. Първо, финландският бизнес представи Nokia 4.2 в Малайзия миналия месец, както и сега той въведе Nokia 3.2 в House Country Finland. Nokia 3.2 има по -малък маркер за разходи в сравнение с Nokia 4.2. И все пак той има по -голям екран, както и батерия. Стоковите тапети Nokia 3.2 изглеждат прекрасно на големия дисплей, както и те изглеждат също толкова страхотно и на вашия телефон. Изтеглете ги отдолу.

Nokia 3.2 Стокови тапети

Имаме шест тапети Nokia 3.2, които можете да проверите по -долу. Въпреки че Nokia 3.2 има само HD+ дисплей, тапетите имат много по -висока разделителна способност при 1440 пиксела от 1520 пиксела.

Снимките по -долу са компресирани JPEGs, предназначени само за демонстрация. Ние сме опаковали действителните най-добри тапети за PNG в един, лесен за изтегляне ZIP файл. Можете да изтеглите тапетите на Nokia 3.2 Stock от връзката, предоставена по -долу.

Изтеглете връзки
Nokia-3.2-Stock-Wallpapers.zip

Разгледайте нашата колекция Nokia Stock Wallpapers

Nokia 3.2

Nokia 3.2 е приспособление за бюджетен план, който струва ₹ 8990, така че не очакваме тя наистина да донесе нещо ново на масата. Всичко, което човек може да очаква от тази джаджа, са прилични характеристики, както и производителност, както и камера, която може да прави снимки.

Дизайн

Естествено, телефонът не стои много освен тълпата от други телефони по отношение на дизайна. Този път HMD Worldwide е помещавал вътрешността в пластмасово тяло, за разлика от обичайния стил на стъклен сандвич, използван на телефоните на Nokia. Въпреки това повечето телефони в този сорт кораб с пластмасови гърбове вече излъскани, за да излъчват като стъкло. Nokia 3.2 не се различава. Отзад вертикално поставената брандиране на Nokia седи в центъра, докато марката Android One е към дъното, както и подравнена хоризонтално.

Има една задна камера, но модулът на камерата е проектиран така, че да включва LED светкавицата вътре в нея, осигурявайки двоен външен вид на камерата, който не е. Освен тези, гърбът е просто обикновен и празен. Също така има USB-C порт, както и 3,5-милиметров жак за слушалки. Жакът за слушалки, макар да изчезва от скъпи телефони, все още е изключително типичен в телефоните с бюджетен план. Портът за зареждане на USB тип C обаче е изключително необичаен в това разнообразие на разходите, както и дори сред телефоните, които разхождат два пъти повече.

Отпред има обичайния нарязан екран с прорез, наподобяващ вода, както и с дебела брадичка, достатъчна, за да донесе брандирането на Nokia.

Спецификации на Nokia 3.2

Приспособлението разполага с 6,26-инчов екран с резолюция 720 пиксела с 1520 пиксела при съотношение на елемент 19: 9. Има около 269 пиксела на инч от екрана, както и всичко представлява толкова, колкото съотношение на екрана към тялото от 80,5%, което е голямо достатъчно мислене за разходната точка. Това е IPS LCD капацитивен сензорен екран, способен да създава 16 милиона цвята.

Qualcomm Snapdragon 429 е опакован вътре в джаджата с Adreno 504 GPU. Това обикновено е SOC, открит на телефоните в този диапазон на разходите. Има поне 6 GB RAM, за да подпомогне процесора с 16 GB интериорно съхранение. Още един вариант с 3GB RAM, както и 32 GB съхранение също е наличен. На началната цена 2 GB RAM, както и само 16 GB интериорно съхранение са малко малко. Дори iOS не може да работи доста гладко с такива вътрешни.

Но поне джаджата ще продължи много по -дълго, теоретично. Екранът 720p, както и по-малко мощният SOC се захранват от значителна 4000mAh Li-Po клетка. Той не е повторно (изненадваща изненада), но поддържа бързо зареждане при 10W.

Камера

В най -малко впечатляващите части на телефона, камерата. Това е една камера на гърба, която отново е почивка от тенденцията, много от Google Pixel. Въпреки това е най-вероятно престъпно престъпление да се сравнява тази камера с водеща в индустрията водеща водеща камера. Това е 13 MP сензор с бленда F/2.2 с поддръжка за автоматично фокусиране. Той е в състояние да записва видеоклипове в 1080p при 30 fps. Камерата на селфи отпред е 5 MP, F/2.2, 27 мм широкоъгълна стрелка. Няма усъвършенствани функции като PDAF или HDR поддръжка, но тези камери работят. Както и в този момент, най -вероятно е малко да се забъркаме, при условие че няма камери за смартфони на тази цена да не са много по -добри от останалите.

Препоръчително за теб:

Тапети за ябълки

Huawei чест 10 тапети за акции

Тапети Tecno Camon I4 (Full HD+)

iPhone 7/7 плюс/iOS 10 тапети за акции

Back to top