Electra Beta 11 iOS 11.1.2 Издаден Jailbreak, Paves метод за Cydia Integration

Coolstar направи Electra Beta 11 iOS 11.1.2 Jailbreak, който сега се предлага за изтегляне. Въпреки че няколко от вас може да са недоволни да открият, че тя все още не включва много очакваната поддръжка на Cydia, но всичко не е загубено, тъй като интеграцията на Cydia вероятно ще намери в следващата версия.

Electra Beta 11 по същество павира метода за интеграция на Cydia, което предполага следващата версия – Beta 12 или каквото и да е извикано – изключително вероятно ще включва Cydia за iOS 11, че всички ние чакаме толкова дълго.

За тези от вас, които не знаят, Electra Jailbreak е създаден от Coolstar въз основа на подвизи, открити от Ian Beer, както и работи на всички 64-битови устройства, включително iPhone X, пускане на iOS 11.O-11.1.2. Тя включва поддръжка за заместващата рамка на CoMex, която по същество е алтернатива на Cydia субстрата на Saurik в покупката, за да се направи възможни ощипвания на джейлбрейк.

Тъй като нещата стоят днес, тези, които използват Electra Jailbreak, трябва ръчно да настроят Tweaks Jailbreak или да използват SSH, или да използват приложения като Modify Installer. Това е на програмата, която ще се промени с персонализирана версия на Cydia, която сега се отнася до Electra благодарение на работата, поставена от Coolstar, както и неговия екип.

По -рано Saurik гарантира, че ще пусне както Cydia Installer, така и Cydia Subtrath с поддръжка на iOS 11, но по някаква причина, дори след седмици (вероятно месеци), той все още не е в състояние да пусне продуктите на публично място.

Връщайки се в Electra Beta 11, можете да проверите пълния смяна на това издание по -долу:

Бета 11: (Текущ)

-Задирайте Libjailbreak SO Инструменти за командния ред, приложения и др

-Закарайте XPC вместо UDP от libjailbreak, както и xpcproxy (n_triangle_dev)

-Заложете TCP вместо UDP от LaunchD (Coolstar)

Що се отнася до изтеглянето на тази най -нова версия на Electra, можете да получите Beta 11 от Coolstar.org/electra/.

Ще ви позволим да разберете веднага след следващата версия на Electra с подкрепата на Cydia на устройства Jailbroken iOS 11. Следете за още.

Можете също така да искате да проверите:

iOS 12 емоджи: Проверете всички 150+ нови герои най -добрите тук

iOS 11.3 Публикуване на публична бета 2 Изтегляне / OTA актуализация

Изтегляне: iOS 11.3 Beta 2 IPSW, OTA, пуснат за тестване

iOS 11.2.5 Jailbreak: Уязвимостта на Адам Доненфелд на Адам Доненфелд може да доведе до нов инструмент за освобождение

Изтеглете iOS 11.2.5 Final IPSW връзки, OTA актуализация за вашия iPhone, iPad, iPod touch

Намалете iOS 11.2.5 до iOS 11.2.2 за бъдещ бъдещ джейлбрейк, ето как

Jailbreak iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 на iPhone, както и iPad [актуализация на състоянието]

Jailbreak iOS 11 / 11.1.2 на iPhone X, 8, 7, iPad, използващ Liberios [актуализиран]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Back to top