Как да активирам Google Search Widget Doodles

приложението Google наскоро беше актуализирано с секция за лаборатории. Всяка нова и експериментална функция, която тестовете на Google могат да бъдат намерени там. За да ги изпробвате, всичко, което трябва да направите, е просто да превключвате на превключвателя до тази функция. Първоначално той имаше две функции: „Пинч, за да увеличи резултатите от търсенето“ и „Редактиране, споделяне и действия на екрана“. И сега тя е актуализирана с трета: Google Search Widget Doodles. Нека да видим как да активирате/деактивирате споменатата функция и какво всъщност прави тази функция. В тази бележка разгледайте и вградения редактор на екранни снимки на Google App.

Google Search Widget Doodles

Google често актуализира началната си страница с някои специални рисунки, за да отпразнува всеки специален повод или празничен. И сега бихте могли да изпитате същото и в лентата за търсене на Google App. Когато отключите устройството си, ще видите кратка анимирана Doodle върху логото на G в лентата за търсене. По -рано тези рисунки само направиха път към шепата потребители. Но тези късметлии не са имали думата да изключат тази функция. Сега, с най -новата актуализация на Google App, можете лесно да деактивирате или активирате Google Search Widget Doodle според вашите нужди. И така, ето как можете да изпробвате тази функция.

Не пропускайте: Google Apps влиза в празничното настроение с тези актуализации

Наличност

Като начало, секцията Labs е налична само в Beta Beta Build версия 10.92.8 на приложението или по -нова версия. Но дори и да изтеглите споменатата версия, има вероятност да не успеете да изпробвате тази функция. Това е така, защото се разгръща като актуализация на сървъра. Въпреки че актуализацията е на живо, защото последните два месеца в Beta Build, многобройни бета потребители все още не са получили тази функция. Ако обаче имате секцията Labs, ето как можете да опитате:

Отворете приложението Google и докоснете повече.

Преминете към секцията Labs и активирайте превключването до Google Search Widget Doodles.

И накрая, рестартирайте устройството си веднъж, за да се осъществи споменатият ефект.

Сега всичко, което трябва да направите, е да изчакате Google да пусне всяка Doodle. Щом гиганти от Силиконовата долина го направят, ще видите същото в джаджата за търсене.

Това е. Това бяха стъпките, за да се даде възможност на Google Didget Doodles на Android. Какво мислите за тази функция? Наличен ли е или тепърва ще се появява на вашето устройство? Уведомете ни същото в секцията за коментари по -долу.

Прочетете следващо: стартира Google Съкрати URL адреси за Google Apps

Back to top