Функцията за обратно призоваване на Tesla, предвидена за пускане до края на годината

Tesla Chauffeurs, може да накара колата им да ги пусне и след това да отидат и да се паркират до края на годината, ако компанията успее да достигне крайния срок. Като се има предвид минали преживявания, това далеч не е дадено.

Функцията за обратно призоваване е нещо, което за първи път беше дразнен от изпълнителния директор Елон Мъск през юли 2020 г.

Netateslaapp.com отбелязва, че след това Мъск каза, че функцията ще пристигне в рамките на следващите четири месеца – но две години по -късно тя тепърва ще се осъществи.

Reverse Summon е обратното на Smart Summon. Докато интелигентното призоваване ви кара от място за паркиране, потребителите, които активират обратното призоваване, ще накарат Tesla да ги пусне на място, вероятно най -близо до входа на мол и след това да намерят място за паркиране.

Сега Парил Джаин, мениджърът на Autopilot Motion Planning, изглежда потвърди, че функцията ще пристигне „преди края на тази година“, като Мъск каза, че вече използва технологията. Той е работил добре, каза той, преди да добави, че „трябва да го валидираме при всякакви време, като силен дъжд, сняг, прах“.

Предишни доклади предполагат, че обратното призоваване ще позволи на хората да излязат от колата си и след това да го инструктират да намерят някъде да паркират, с три варианта на разположение; „Най -близо до входа, наблизо завръщане на количката и края на паркинга за тези, които обичат да избягват тесни петна, които причиняват затапяне на вратите.“ Мъск също потвърди, че освобождаването може да се случи още през ноември.

Може също да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 16.1 Beta 4, издаден като Public Launch Nears

Как да поправим лошия iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.2 за актуализация на състоянието на iPhone и iPad

iOS 16 съвместими и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ промени Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.2 OTA файл на профила, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 Final IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, плюс [Урок]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Back to top