Премахнете LG G2 Bloatware (AT & T/ Sprint/ T-Mobile/ Verizon)

Независимо от каквато и да е операционна система или приспособление от всеки тип производител, който може да използвате, съществуването на приложения за Bloat е типично за всички. Първо, вашият телефон или таблет може да има някои системни задуха, инжектирани от OEM, както и след това може да бъде допълнително пълен с много приложения от вашия доставчик (Verizon, AT&T, T-Mobile, Sprint и т.н.). В повечето случаи приложенията на Bloat са безполезни неща, които не само населяват приспособлението ни, но също така имат лошо влияние върху тяхното представяне. Много от тях продължават да работят крадливо на заден план, както и затова продължават да хранят RAM, както и батерията. Елиминирайки LG G2 Bloatware, можете да го направите по -бързо, както и да получите повече сок от него.

Всички ние харесваме кокетно чекмедже за приложения, което има само онези приложения, които са ни използвани. Следователно е очевидно, че всички желаят да се отърват от тези приложения. Тъй като All Bloatware включва нашата джаджа извън кутията, те са изтласкани към дяла на нашата джаджа, която е недостъпна за потребителите. Можете да ги обадите на телефонни приложения! За да изтрием такива приложения, ние изискваме достъп до системната директория, където те лежат скрити. Изключително привилегията да получите достъп до системата на нашето устройство, както и способността да го персонализирате се нарича Root Access.

Настоящият флагмански телефон на LG е сам по себе си електроцентрала. Той е благословен със забележителни хардуерни спецификации като Quad-Core 2.26 GHz Krait 400, Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 процесор, 3000 MAH LI-PO батерия, както и 2 GB RAM. Тъй като LG G2 не поддържа разширяващо се съхранение, имате общо с вграденото съхранение 16/32GB. Никакъв въпрос, който приспособлението се представя добре, тъй като идва, но също така е вярно, че като елиминирате неговите безполезни системни приложения, можете да освободите повече системна памет, която иначе остава заета, както и да се насладите на по -бърза производителност, както и много по -добър живот на батерията.

Изисквания:

За да можете да елиминирате Bloatware от вашия LG G2, ще изисквате коренни привилегии на телефона си. Ако го имате вече, просто избягвайте тази стъпка. В ситуация все още имате некоретирано устройство, имаме доста прост урок за вкореняване за вас. Просто щракнете върху връзката по -долу, за да се насочите към нашето ръководство за вкореняване за LG G2:

Root, както и настройка TWRP изцеление на LG G2

Друго нещо, което трябва да имате на джаджата си, е приложение за Root Explorer. Изтеглете приложението Root Browser от Play Store: [Googleplay url = ””]

Списък на приложенията за подути на LG G2:

Освен горните две предпоставки, вие също трябва да имате разбиране за това, което приложенията за подуване/система са наистина безрискови, за да елиминирате на вашия LG G2. В много случаи хората несъзнателно изтриват някакво необходимо приложение, както и по -късно откриват, че дадена функция не работи правилно. За да ви спестим от тази неудобна ситуация, ние подготвихме огромен списък на приложенията, които можете да елиминирате от телефона си. Също така е важно да се разбере, че списъкът по -долу съдържа почти всички сменяеми приложения, но някои от тях могат да ви бъдат полезни. Следователно ви предлагат да използвате вашата преценка, докато правите това.

com.amazon.fv
com.amazon.kindle
com.amazon.mshop.android
com.amazon.mp3
com.amazon.venezia
com.android.lgsetupwizard
com.android.chrome
com.apksoftware.compass
com.asurion.android.verizon.vms
com.audible.Application
com.cardcam.qtranslator
com.cequint.ecid
com.fusionOne.android.sync.service
com.google.android.apps.books
com.google.android.apps.magazines
com.google.android.apps.plus
com.google.android.marvin.talkback
com.google.android.music
com.google.android.street
com.google.android.videos
com.google.android.youtube
com.imdb.mobile
com.infraware.polarisoffice
com.lge.cic.polaris.logmanager
com.lge.lgfota.permission
com.lge.lifestream
com.lge.wv.hidden
com.maluuba.android.qvoice
com.mobitv.client.nfl2010
com.motricity.verizon.ssodownloadable
com.slacker.radio
com.verizon.playphone.gameportal
com.verizon.viewdini
com.vmware.mvp.enabled
com.vznavigator.generic
com.vzw.Accessories
com.vzw.hss.myverizon
com.vzw.hss.widgets.infozone.large
com.att.android.attsmartwifi
com.att.android.digitallocker
com.att.android.mobile.attmessages
com.att.featuredapps.handset
com.att.mywireless
com.facebook.katana
com.lg.attdevicehelp
com.matchboxmobile.wisp
com.mobitv.client.tv
com.mtag.att.codescanner
com.muvee.ve4
com.skyfire.browser.toolbar.att
com.skyfire.browser.toolbar.att.service
com.synchronoss.dcs.att.r2g
com.telenav.app.android.cingular
com.twitter.android
com.wavemarket.waplauncher
com.wildtangent.android
com.yellowpages.android.ypmobile
com.drivemode
Извадете LG G2 Bloatware

Метод 1

Отворете приложението Root Browser.

Предоставете разрешение за суперпотребител за това, когато се подканят.

Отидете в директорията System/Apps, както и изтрийте приложенията, които искате да премахнете от вашето устройство.

Страхотна концепция е да архивирате приложенията, преди да ги изтриете.

Когато приключите с това, излезте от браузъра за корен, както и рестартирайте телефона си.

Метод 2

Има още един метод за премахванеnull

Back to top