Изтеглете iOS 13 GM IPSW връзки и OTA за iPhone

Вече можете да изтеглите iOS 13 GM IPSW връзки и OTA актуализация за съвместими устройства за iPhone и iPod Touch. Ето подробностите.

Обявяването и издаването на семе на Golden Master (GM) на всяко ново възпиране на фърмуера винаги е чудесен знак. Не само за компанията, изграждаща софтуера, но и за онези разработчици по целия свят, които изграждат приложения, които консумират този софтуер и дори милионите глобални потребители, които се забиват в бита, за да получат iOS 13 на съответните си устройства.

Обявяването на GM – който обикновено е същата конструкция като тази, използвана като първоначално издание – вика силно и доволни „ние сме готови за праймтайма с този.“

Както споменахме, историята ни показва отново и отново, че когато Apple пусне GM семена на общността за развитие, това обикновено е точно същата конструкция, която след това се изтласква към широката общественост. Освен ако Apple, или неговите вътрешни и външни тестери, не намерят нещо съществено нередно с този GM, очакваме това да следва същите модели на освобождаване като предишните основни версии.

Apple засява визуализациите на разработчиците на iOS 13, като някога е имал предвид, че закриването на основната бележка на тазгодишната конференция за разработчици в световен мащаб. Това беше през юни тази година. В това време Apple използва редица опитни разработчици, както и ентусиазирани публични тестери, за да се уверят, че и iOS 13, и iPados 13 са толкова надеждни, стабилни и изпълняващи, колкото могат разумно да се очаква да бъдат преди да стартират. Сега, с наличното GM, отброяването е за окончателното издание, което ще постави всички нови функции в ръцете на обществеността.

От гледна точка на характеристиките, iOS 13 доставя много. Собствените собственици на устройства могат да очакват по -добра производителност, подобрена надеждност, по -бързи приложения за зареждане, тонизиран опит за лице на лице и огромни подобрения на решаващи приложения, като снимки и карти. Apple също интегрира тъмен режим на цялата система и добави чисто ново изживяване за писане на плъзгане.

Вземете GM идеала сега като IPSW файл от Developer.apple.com, за да видите дали той отговаря на вашите високи стандарти или просто изчакайте, докато iOS 13.0/13.1 и iPados 13.1 издания по -късно този месец.

Може също да искате да проверите:

Изтеглете iOS 13 GM IPSW връзки и инсталирайте на iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [Урок]

iOS 13 / 13.1 Окончателна дата на издаване на версия, обявена от Apple

iPhone 11 срещу iPhone 11 Pro срещу 11 Pro Max срещу XR / XS / MAX [Сравнение на спецификации]

iOS 13.1 Beta 3 Връзка за изтегляне на файл с профил без dev акаунт, ето как

Изтеглете iOS 13.1 Beta 3, iPados 13.1 Beta 3 IPSW връзки, ATA актуализация за iPhone, iPad

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Актуализация на състоянието [непрекъснато актуализирано с най -много текуща информация]

IOS 13 GM профил за изтегляне на файлове за актуализация на OTA, защо не е наличен?

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за целия текущ от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Back to top