Root Nexus 10 на Android 5.0 Lollipop, използващ CF-Auto-Root Tool

забързан ден за верижен огън днес, докато той изтласка редица от своите програми за подпис CF-Auto-Root за различни устройства. Те включват поддръжка за Moto X 2014, Nexus 5, Nexus 7 2013 (WiFi), Nexus 7 2012 (WiFi) и последния, но определено не на последно място The Nexus 10. С всички тези джаджи, работещи с току -що пуснатите си Android 5.0 Lollipop, това наистина е и е, Изключителен подвиг. Някои проблеми бяха изпитани от Nexus 10 индивиди по -рано, тъй като първата пуснато верига за данни, която се освободи, не работи правилно.

Въпреки това Chainfire скоро измисли проблема с файловете Nexus 10, заявявайки, че това е „ситуация на Outofspacies в /системата“. Той е коригирал проблема, както и данните са актуализирани, както и качени. Това показва, че сега всички системи избират Nexus 10 индивиди, които искат да изкоренят своите изключително наскоро актуализирани устройства Lollipop.

Внимание

Това ръководство трябва да се спазва изключително много внимателно, както и търпеливо. Всеки вид отклонение може да доведе до тухлено устройство. Не забравяйте да проверите изцяло всяка стъпка, преди да продължите, както и да активирате достатъчно време за завършване на процесите. Освен това това ръководство не гарантира, че процесът ще бъде успешен, както и всички опасности се поемат единствено по преценка на потребителя. Това ръководство е предназначено само за Nexus 10! Други джаджи не се поддържат. Неправилното използване на тези данни може да доведе до тухлено устройство. Вие сами сте отговорни за всякакъв вид последици, които могат да се случат по време на процеса, ние няма да носим отговорност за всякакъв вид щети на вашето устройство. Вашата гаранция в крайна сметка ще бъде нищожна, като спазва този процес.

С всички онези формалности извън метода е време да преминете към забавната част, вкоренявайки вашия Nexus 10.

Преди да започнеш

Ето малко контролно списъка, който да ви помогне да се подготвите, преди да започнете

Уверете се,

Важно! Ако вашият Nexus 10 няма отключен Bootloader, инструментът CF-Auto-Root ще го отключи, както и по този начин ще изтрие приложенията на телефона ви, както и данни. Не забравяйте да архивирате всички файлове, контакти, както и други важни данни. Ако сте отключили неговия Bootloader, ще преминете невредими.

Можете да изтеглите програмата CF-Auto-Root от тук.

Включете USB отстраняване на грешки, открийте как точно да направите това тук

Изискването на USB автомобилисти да бъде изтеглено, както и инсталирано от този сайт

Root Nexus 10 на Android 5.0

Започнете с извличане на съдържанието на изтеглените данни на някъде удобно, като вашия работен плот

Изключете таблета си Nexus 10

Рестартирайте, като задържате силата на звука, обемът надолу + тайните за захранване напълно

“Старт” ще се покаже на екрана, след което можете да включите таблета си в компютъра с помощта на USB кабел

Кликнете двукратно върху файла root-windows.bat, това ще тони екрана на програмата за вкореняване

Просто натиснете всеки тип бутон, за да започнете процеса, спазвайте указанията на екрана, за да продължите.

Вашият таблет ще се рестартира, показвайки лого на червен Android. Когато коренният процес завърши, таблетът ще рестартира, както и тонове, както е нормално.

Проверете за приложението „SuperSu“ в чекмеджето на приложението ви, ако то не може да бъде открито, тогава просто го изтеглете от Google Play Store.

И накрая, можете да изтеглите приложението Root Checker от Play Store, за да потвърдите вашия корен достъп.

Хура! Вашият Nexus 10 вече е готов да издърпа! Надяваме се, че това ръководство е предизвикало усмивка на вашата сделка, както и е полезно при вкореняване на вашия Nexus 10. Ако имате някакъв вид трудности, оставете коментар отдолу, както и ние ще сме сигурни, че ще ви помогнем. Освен това, ако каквото и да е било плавно плаване, тогава също ни нека разберем, за да могат други хора да бъдат успокоени.

Прочетете следващото
Поправете грешки в магазина на Google Play на устройства с Android

Back to top