HTC HD2 получава Kitkat 4.4 Taste чрез Slimkat ROM

на редица устройства, Nexus S, Nexus One, Verizon LG G2, Xperia Z, Xperia T, Xperia V, HTC One, Verizon Moto X, Samsung Galaxy S4 като както и сега на старомодния, но изключително мощен, както и отличен HTC HD2; Qualcomm QSD8250 Snapdragon, 1 GHz Scorpion устройство, което е било предназначено да стартира Windows OS, сега притежава висока настройка, работеща почти на всички предлагани мобилни операционни операции, включително Ubuntu, Firefox, Android, Meego, както и още няколко. Днес сцената на Android на тази легендарна джаджа предприема нов завой, когато най -новият Android версия 4.4 KitKat се приземи върху нея чрез Slimkat ROM.

Slimkat, добре разбран като Slimbean по време на ерата на Jelly Bean, сега е Android персонализиран ROM, базиран на Kitkat 4.4, купен за вас от Slim Team. Slimkat 4.4 се развива за HTC HD2 се съставя, както и предоставени от Chautruongthinh на форумите на XDA. Първото издание (Beta 1) е направено на 1 декември, както и както се съобщава от потребителите, аудио, сензорният интерфейс, Bluetooth, както и други основни функции работят добре, с изключение на WiFi, както и SD карта, дори телефонът Приложението (трябва да избирате мрежа ръчно, за да накарате телефонните обаждания да работят, както и данните не работят), както и камерата имат някои проблеми. От първото си изграждане, те се очакваха, но Dev вече е декларирал, както и положи заслужилите си усилия за поправяне на проблеми възможно най -скоро. Dev вече спомена, че LoativesD & DirectSD няма да работи отсега. Както и 4EXT изцелението по поръчка се предлага изключително за неговата инсталация.

Ако сте достатъчно търпеливи, можете да толерирате няколко грешки (засега), да разберете опасността от инсталиране на персонализиран ROM, както и да бъдете решени да използвате най -новата версия на Android на вашия HD2, вие сте добре дошли да се присъедините, за да се насладите на The Chocolaty Taste of Kitkat.

За функции, предлагани от Slimkat, преминете напред към уебсайта на Slimroms.

Back to top