Изтеглете тапети Nokia 7 Plus

Nokia, производителят на смартфони, който беше една от най -надеждните марки смартфони в миналото спря да произвежда смартфони изцяло много години назад, както и отделът за смартфони на компанията беше получен от Microsoft. Въпреки това, Nokia се завръща миналата година с въвеждането на най-новите си смартфони от среден клас на MWC 2017. Що се отнася до въвеждането на най-новите смартфони, това стана възможно благодарение на HMD по целия свят, което също притежава продуцирането Като права на продажби на смартфоните под марката Nokia.

Що се отнася до най-новите въведения смартфон от Nokia, бизнесът съвсем наскоро представи Nokia 7 в Китай, който е водещият смартфон от среден клас от Nokia от миналата година. Сега Nokia разкри модернизираната версия на Nokia 7, която е обявена за Nokia 7 Plus. Освен това от бизнеса се разкрива, че Nokia 7 Plus ще се предлага в много страни по света за разлика от Nokia 7, който се предлага само в Китай от сега. Също така, Nokia 7 Plus, заедно със смартфоните от Nokia през 2018 г., както и отвъд, ще се основават на програмата Android One, която предполага, че джаджите ще работят с акция Android Software Application, захранвано от Google, както е разкрито от компанията.

Що се отнася до Nokia 7 Plus, джаджата е най -скорошната, която се присъедини към дългия списък на смартфони, които се предлагат с екран от съотношение 18: 9 в допълнение към пълната HD разделителна способност. Освен това, смартфонът има много малко рамки отгоре, както и отдолу. Също така, Nokia 7 Plus има двойна конфигурация на видеокамерата на гърба заедно със сензор за пръстови отпечатъци под модула за видеокамера

Говорейки за спецификациите на Nokia 7 Plus, приспособлението включва 6,00-инчов пълен HD екран с резолюция 1080 пиксела с 2160 пиксела при PPI от 403 пиксела на инч. Заедно с това, Nokia 7 Plus се захранва от чипсета на Qualcomm Snapdragon 660, който е октарен процесор. Също така, Nokia 7 Plus е свързан с 4 GB RAM, който е изчезнал заедно с 64 GB интериорно съхранение. Говорейки за интериорното съхранение, той е още по -разширяем до 256 GB с помощта на MicroSD карта.

Заедно с това, Nokia 7 Plus, както обсъждахме по -рано, има двойна конфигурация на видеокамерата на гърба. Говорейки за тази настройка на двойна видеокамера, тя е оборудвана с видеокамера Zeiss, която е 12MP+13MP видеокамера на гърба. Заедно с това, Nokia 7 Plus има 16MP видеокамера отпред. Nokia 7 Plus работи с Android 8.0 Oreo, който се основава на програма Android One, както и смартфонът се захранва от 3800 mAh, която не е повдигаща се батерия.

Изтеглете тапети Nokia 7 Plus

Nokia представи най-новия смартфон в състава на смартфона със среден клас на Nokia, който е наречен като Nokia 7 Plus. Говорейки за Nokia 7 Plus, този смартфон е наследник на Nokia 7, който беше представен миналата година от компанията.

По отношение на въвеждането на Nokia 7 Plus видяхме, че бизнесът въведе най -новия смартфон на Mobile World Congress, който се проведе миналия месец. Разбира се обаче, че смартфонът не е бил предлаган на разположение за продажба в други части на света, освен Китай, където наскоро са организирани първите продажби на смартфона на Nokia наскоро.

Говорейки за най -новия смартфон от Nokia, който е Nokia 7 Plus, видяхме, че всеки друг смартфон OEM по света въвежда най -новия си смартфон в света с някои уникално разработени тапети, които са в комплект от бизнеса единствено за джаджата, която е Nokia 7 Plus в този случай от Nokia.

Що се отнася до тапетите на Nokia 7 Plus, Nokia е пакетирала 9 тапети на акции на Nokia 7 Plus. също не си струва да се отбележи, че тези тапети за акции могат да бъдат открити само на самата Nokia 7 Plus. Въпреки това, сега имаме тапети от акции от Nokia 7 Plus, както и ние сме развълнувани да споделим тези тапети с вас долу. Всички тапети от Nokia 7 Plus се предлагат в пълна HD разделителна способност, където размерът на пиксела на снимката е 2160 x 2160 пиксела, което е съвместимо с разделителната способност на Nokia 7 Plus 2160 x 1080 пиксела.

Сега сме сигурни, че бихте искали да разгледате тези тапети, както и да ги поставите и на вашата джаджа. Поради тази причина сме свързани с всички 9 тапети от Nokia 7 Plus Down, под които се предлагат за вас да погледнете, изтеглете ги на вашата джаджа, в допълнение, за да ги зададете и като вашия тапет по подразбиране.

Освен това, ако искате да имате тези тапети на джаджата си с оригинална резолюция, както е открито на приспособлението, тогава ние сме обхванали и този елемент. Ние сметнахме тези тапети от Nokia 7 Plus в папка с цип, където тези тапети на Nokia 7 Plus се предлагат в оригинално високо качество, както и васnull

Back to top