IOS 13 Beta вече е Jailbroken

, без да се губи време, Cydia е показан, работещ на iPhone 8 с инсталиран първоначален iOS 13 Beta 1.

Разработчикът @ibsparkes се зае в Twitter, за да покаже постижението, маркирайки Лука Тодеско в туита и включително екранна снимка, показваща Cydia в експлоатация, заедно с необходимата информация за устройството и фърмуера.

Most folks in the jailbreak community will likely be familiar with @iBSparkes – formerly known as PyshcoTea – and will certainly be aware of the existence of Luca Todesco, who seems to be the partner-in-crime of numerous developers who have tasked themselves with making Напредък в света на джейлбрейк. Това е същият индивид, който се възползва от възможността да демонстрира Cydia, която работи на Jailbroken версия на фърмуера на iOS 12.4 на Apple само вчера.

Сега, благодарение на малко повече работа и малко повече тинкеринг, това постижение е надградено и изтласкано в публичната област с освободена първоначална версия на iOS 13 с Cydia в пълен изглед. Това със сигурност е причина да изпитате вълнение и наслада, но също така и първостепенно време да се опитате и да се включите леко и да разберете, че тази демонстрация използва първия преглед на развитието на iOS 13. Няма шанс това да се премести в публичното пространство като Apple незабавно ще открие използваните уязвимости и го кръпнете преди публичното освобождаване на iOS 13 по -късно тази година.

Разбира се, има и шанс Apple да намери самата уязвимост като част от процеса на прогресиране на iOS 13 и следователно да закърпи проблема, без да е необходимо да изследва кода на Jailbreak. Поради тази причина това вероятно ще бъде невероятно защитено през следващите няколко месеца и разработчиците ще продължат да изследват всяко бета издаване на Apple, за да видят дали уязвимостите все още съществуват.

Този тип съобщение може да доведе до тона собственици на устройства за iOS да искат да надстроят до бета на Apple iOS 13, но наистина е безплодно, тъй като няма да има Jailbreak, пуснат за тези лица. Това е чисто за информационните и демонстрационни цели само на този етап. Надеждата тук е, че Apple продължава да прогресира iOS 13, но не залепва проблема, изложен за създаване на този джейлбрейк, който от своя страна ще се надяваме да ни остави в позиция, при която iOS 13 може да бъде освободен възможно най -близо до деня на стартирането.

Може също да искате да проверите:

iOS 13 beta 1 профил Изтегляне Напълно безплатно заедно с iPados 13 ще бъде наличен този юли, потвърждава Apple

IOS 13 Beta 1 OTA Configuration Profile и iPados 13 Изтегляне все още не е пуснат, ето защо

Скрити функции 100+ iOS 13 за iPhone и iPad [изпълнителен списък]

Как да понижите iOS 13 / iPados 13 бета до iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13 Public Beta 1 Дата на изтегляне, обявена заедно с MacOS 10.15, TVOS 13 Public Betas

iOS 13, съвместимост на iPados за iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 13 beta 1 Изтеглете IPSW връзки, OTA актуализация и iPados 13 Beta 1 за iPhone и iPad

Изтеглете iOS 13 Beta 1 IPSW връзки и инсталирайте на iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [урок]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Back to top