Как да настроите нулев CAM MOD на Samsung Galaxy S8 /S8+

Samsung Galaxy S8 не видя много подобрения в отдела CAM в сравнение с предшественика си. И все пак има една от най -добрите камери за смартфони наоколо на флагманите днес. Въпреки това няма значение точно колко страхотна е камерата на смартфона, тя винаги може да бъде подобрена, за да отговаря на предпочитанията на потребителя. Например, може би не харесвате бита по подразбиране за записани видеоклипове или искате да прецизирате качеството на запазените JPEG, когато направите снимка. Това са настройки, които повечето производители няма да направят предложени за потребителите. Това може да се припише на истината, че повечето потребители дори никога не биха се занимавали с тях. Въпреки това, ако сте един от онези, които би, вероятно ще харесате нулевия мод за Samsung Galaxy S8 от XDA Dev Zeroprobe.

Нулевият CAM MOD активира използването на HDR, докато записва в 4K или QHD, както и също така активира проследяването на автоматично фокусиране във всички режими на CAM. Някои от другите неща, които прави, е да премахнете 10-минутния срок на 4K видео запис, както и 1080p запис при 60 кадъра в секунда. Ето бързо изтичане на всички функции.

Прочетете също: Променете DPI на Samsung Galaxy S8, както и S8+ [не се изисква корен]

HDR за 4K / QHD

Автофокус проследяване на всички режими

Без ограничения за запис

Увеличени биттрати

Повишено качество на JPG както за единични, така и за спукани снимки.

Инсталира най -новата ревизия на Samsung Cam

Видео ефекти за режими 4K / QHD

Модът се предлага във вида на мигащия цип, който можете да мигате от възстановяването по поръчка на TWRP. Той разменя приложението CAM, инсталирано на вашия телефон с модифицирана версия на него с номер на версията 7.0.8.0. Ако искате повече контрол върху стойностите, зададени от MOD, разработчикът също предоставя платено приложение, което можете да изтеглите от Google Play Store. Приложението, разбира се, ще изисква достъп до корен. Платеното приложение има няколко допълнителни функции, които включват ви позволява да изберете приложение за галерия по подразбиране, което се появява на интерфейса на CAM. Другата функция ви позволява да разрешавате Flash Cam, дори когато батерията ви е на 15% или по -малко.

По -долу са изброени стойностите по подразбиране, зададени от Flashable Mod Zip.

Jpg качество – 96> 98

Jpg качество на спукване – 92> 98

4K – 48Mbps> 62Mbps

1080p60 – 28Mbps> 36Mbps

1440p – 25Mbps> 32Mbps

1080p – 17Mbps> 22Mbps

720p – 12Mbps> 16Mbps

Бавно движение 240fps – 72Mbps> 100Mbps

Изтегляния

[Googleplay url = ””/]

Изтеглете Zero Cam Mod Flashable Zip – zerocameras8_7080_v2.zip

Възстановяване на запаси Samsung Cam – Camera_Restore_s8.zip

Изисквания

Ако изберете да отидете на платения корен на приложението, все пак ще ви трябва вкоренен Samsung Galaxy S8 или S8+

Ако се зарадвате, просто мигате на мода, също ще се нуждаете от работещо TWRP възстановяване, инсталирано на вашия Galaxy S8.

Как да настроите нулев CAM мод на Samsung Galaxy S8 /S8+

Изтеглете Flashable Zip от секцията за изтегляне по -горе, както и го прехвърлете на вашето устройство Galaxy S8.

Изключете телефона си, както и влезте в режим на възстановяване, като натиснете, както и държите силата на звука, Bixby, както и ключовете за захранване заедно за няколко секунди. Освободете всички клавиши, когато видите логото на Android.

Вашата джаджа вече трябва да се зарежда с TWRP възстановяване.

След като се възстановите, изберете Настройка, както и да отворите изтегления ZIP файл.

Изберете данните, както и прекарайте пръст, за да ги мигате. Процесът не трябва да отнема повече от няколко секунди.

След като завършите, трябва да видите бутон за рестартиране на системата в долната част. Докоснете го, за да стартирате обикновено телефона си.

Ако някога искате да се върнете към предишната си камера за запаси, просто мигайте ципа за възстановяване на камерата в TWRP.

Не пропускайте: Как да променя CSC на Samsung Galaxy S8, както и S8+

Приложението на камерата MOD S8 от Zeroprobe

Както вече споменахме, има независимо приложение за същия мод, предлаган в Google Play Store. След като бъде предоставен корен достъп, той може да ви позволи да актуализирате приложението си за камери на Stock до версия 7.0.8.0, както и по същия начин да го върнете обратно към предишната версия при докосването на бутон. Както се вижда на екрана по -горе, той дори дава възможност за отваряне на снимка с всякакъв вид приложение за галерия на вашата опция вместо приложението за галерия Samsung Samsung. Потребителите също могат да зададат свои собствени предпочитани стойности за jpg качество, както и битова скорост при 4K, QHD, 1080p 60fps, 1080p, 720p резолюции за видеозапис.

Прочетете следващото
Инсталирайте Samsung Experience 10 нощна тема на Galaxy S9, S8 & Note 9

Back to top