Wondershare Repairit е най -добрият инструмент за поправяне на повредени файлове на Mac или PC

Wondershare RepairitIt ви позволява да поправите повредени файлове на вашия Windows PC или Mac. Ето подробностите за него.

Загубата на видеоклипове не е идея за забавление, защото може да показва, че губите някои решаващи кадри, независимо дали това е в сватбен ден, първите стъпки на бебето или спортно събитие.

Каквото и да е, намирането на начин да върнете видео в живота е голяма работа и идеално сега има един доста страхотен начин да направите това благодарение на Wondershare.

Wondershare Repairit е чудесен начин да поправите видеоклипове, до които нямате достъп по някаква причина и можете да го изтеглите сега както за Windows, така и за MacOS. Можете дори да го опитате за безплатен, така че не е нужно да харчите пари, за да вземете приложението за въртене, преди да разберете дали това е нещо, което ще работи за вас или не.

Wondershare Repairit – Въведение

Ремонтът е инструмент за ремонт на видео и това може да го направи толкова мощен. Но има много повече файлове, за които това приложение може да спаси, че също така, включително популярни файлове от популярни приложения, включително Excel, Word, PowerPoint и други. PDF файловете също се поддържат, така че можете да възстановите всички файлове, които сте изтеглили от интернет.

Трябва да поправите файл, който не е хартия или видео? Няма проблем, ремонтирането може също да управлява аудио файлове, включително M4A, ACC и MP3.

Основни функции

Едно от нещата, които правят ремонтирането толкова мощно, е броят на типовете файлове, които може да се поправи, но може да направи всичко това почти автоматично с помощта на основен режим. Обаче тези, които се нуждаят от малко повече контрол, също могат да се възползват от усъвършенствана функция за ремонт на видео, която ще направи стъпка допълнително за тези случаи, когато файлът е особено силно повреден. Потребителите могат дори да доставят примерен видеоклип за ремонт, който да се използват като ръководство, когато работят магията си.

Ремонт онлайн

Не искате да изтегляте цяло приложение, само за да поправите видео? Ремонтът Online е уеб-базирана алтернатива на основното приложение за ремонт, което може да поправя само видеоклипове, но ако това е нещо, от което се нуждаете, можете да опитате това безплатно. Видео файлове с размер до 200MB могат да бъдат ремонтирани, с до 10 услуги за ремонт на видео, налични на ден.

Тези, които се стремят да изтеглят ремонт, могат да получат ръцете си в приложението идеално сега от уебсайта на Wondershare.

Може също да искате да проверите:

Jailbreak iOS 15.6 за актуализация на състоянието на iPhone и iPad

Изтегляне: iOS 15.6 Final IPSW връзки OTA файлове и iPados 15.6 изход сега

IOS 16 бета съвместими и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 beta 5 Изтегляне, дата на издаване: Кога се очаква Apple да го пусне?

Изтегляне: iOS 16 Beta 4 IPSW връзки за iPhone, iPad сега за Devs

iOS 16 beta 4 профил на файл Изтегляне на OTA Update Without Dev акаунт

Изтеглете iOS 16 Beta 4 IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, плюс, iPad [урок]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за целия текущ от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Back to top