Kitkat 4.4.1, идентифициран на Nexus 5, Nexus 4, както и Nexus 7

, а не слух, че е, че доказателство е открито от нова актуализация на KitKat, която е 4.4.1 проследяваща се на Nexus 5 , Nexus 4 & The Nexus 7.

Съгласно анализа на източниците, много удари за джаджи са открити от 3 -те основни джаджи в Nexus, работещи при първата инкрементална актуализация на напоследък въведената KitKat 4.4. Проследявайки хитовете, се смята, че те произхождат от къщата на Google, т.е. Санта Клара, Калифорния. Разгледайте снимката по-долу, показваща тласъка в реално време в числата, като се има предвид, че последната седмица.

Имаме още един хит от Gottabemobile Peing Down Tweet от HTC ROM дизайнера Llabtoofer, като уточнява, че HTC One Google Play Edition ще получи KitKat 4.4.1 (Kot49e) в близко бъдеще. Прикрепянето от доказателствена снимка е по -долу.

Това е истинска сцена, нали? Е, Kitkat все още просто се опитва официално в кратък списък на устройства, които Off Program включва флагманите на Nexus, както и Moto X, както и вече е направил своя метод на нова актуализация, в която сме сигурни в ще донесе корекции на грешки, както и подобрения в настоящото изграждане. Така че просто дръжте плътно, както и се подгответе за друг! Кога ще излезете тази актуализация? Очаквате ли някакъв вид корекции на грешки? Нека разберем с вашите полезни възгледи. Изчакайте, докато се свържем с вас в актуализирана новина, свързана с това.

Back to top