Как да принудите PUBG Mobile Update до 0.3.3 на iOS

PUBG мобилен фанатик, работещ с едно от устройствата, базирани на iOS на Apple? Забелязвали ли сте, че много приятели и познати за игри се актуализират до версия 0.3.3 чрез App Store, но сте останали, защото не можете да видите актуализацията там? Не се притеснявайте, докато ви покрихме.

При нормални обстоятелства, за потребител, който има активирани автоматични актуализации, когато нова версия на приложение или игра бъде натиснато към App Store, потребителят ще получи известие за значка за икона на приложението, за да им уведоми, че е налична актуализация и след това актуализацията се изтегля автоматично и се прилага на заден план.

По една или друга причина, изглежда, че това всъщност не се случва за много потребители на PUBG, което означава, че те са принудени да продължат да играят, използвайки по -ранна версия на играта, когато техните колеги успешно се радват на предимствата, които версия 0.3 0.3 .3 носи. Според екипа на PUBG Mobile, това се случва:

Забелязахме, че някои потребители на iOS не са получили актуализацията 0,3.3. Ако сте засегнати, моля, отидете в секцията „Актуализации“ на App Store, прекарайте пръст надолу, за да опресните и след това ръчно актуализирайте играта.

За много от нас собствениците на устройства за iOS, които всъщност предпочитат да имат изключени автоматични актуализации, този ръчен метод за актуализиране на приложения и игри е как се прилагат всички актуализации. Екипът зад PUBG Mobile също съветва да влезе в изгледа на Switcher Switcher и да убие официалния магазин за приложения на iOS от фона, преди да зареди отново приложението и да повтори процеса по -горе, ако по някаква причина той първоначално не работи.

Да се ​​надяваме, че ако този процес се спазва, версия 0.3.3 на мобилната игра PUBG трябва незабавно да се представи и да бъде достъпен за изтегляне.

Ако този процес се спазва и ако 0.3.3 е инсталиран на вашето устройство, това означава, че можете да седнете и да изчакате търпеливо за версия 0.4.0, за да филтрирате, когато Tencent реши да пусне действително това за английската версия на играта. И все пак, докато това се случи, версия 0.3.3 трябва да успокои много геймъри, които търсят следващата си PUBG Mobile Fix.

Може също да искате да проверите:

iOS 11.3 Jailbreak: Ето какво трябва да знаят потребителите на iPhone и iPad

PUBG Mobile White Screen Problem Fix за iPhone 5S вече е наличен

Проверете iOS 11.3 Забележки за окончателното издание, функции, Changelog всичко на едно място тук

Изтеглете iOS 11.3 IPSW връзки, OTA актуализация на окончателната версия точно тук

Как да понижите iOS 11.3 на вашето устройство [Ръководство]

Fortnite 3.4 Patch Бележки за мобилни актуализации и други пуснати платформи, ето какво е новото

PUBG Mobile 0.3.3 APK Изтегляне за Android, iOS актуализация, ето какво е новото

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 на iPhone и iPad [актуализация на състоянието]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Back to top