Apple Launches (Product) Red iPhone 7 и iPhone 7 Plus, 128GB iPhone SE

Apple са намерили голям успех и удовлетвореност на клиентите от своя iPhone, като потребителите не само обичат хардуера на iOS, но и различните Опции за цвят, предоставени от Apple.

Сега, за да се хареса допълнително на потребителите и да привлече онези, които обичат да изпълняват своята роля за благотворителни каузи, базираната в Купертино компания въведе чисто нова (продукт) червена версия на прекрасната iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Apple отдавна е корпоративен привърженик на (червената) кампания, която се стреми да се ангажира с частния сектор като част от по -голяма мисия за повишаване на осведомеността и средства за опит за премахване на ХИВ/СПИН в Африка. Преди това Apple предлага червени калъфи за проектирани (продукти) за различните си модели на iPhone, за да поддържа кампанията, но това е първият път, когато компанията всъщност е въвела персонализиран iPhone.

Самият хардуер по същество е конвенционален iPhone 7/iPhone 7 Plus, който се доставя с обичайните опции за конфигуриране или на 4,7-инчов или 5,5-инчов дисплей, но завършен със зашеметяващ червен завършек, което бързо го прави от всички останали iPhone екстериор.

Той не само ще се хареса на клиентите, които търсят нещо малко по -различно, но според изпълнителния директор Тим Кук, е и най -големият ангажимент на компаниите към (червеното) кампания досега:

Въвеждането на този специален iPhone Iphone в разкошен червен завършек е най -голямото ни (продукт) червено предложение до момента в чест на нашето партньорство с (червено) и нямаме търпение да го вкараме в ръцете на клиентите.

Изглежда, че iPhone 7 на Apple е продукт на промяната, поне от външна гледна точка. Apple използва официалното въвеждане на настоящия флагман, за да въведе зашеметяващия екстериор на Jet Black и сега използва сравнително дребномащабно издание, за да въведе поразителната червена естетика.

Apple ще предостави новото устройство „Специално издание“ на разположение за закупуване в 128 GB и 256GB модела, започващи от този идващ петък, 24 март, като всички покупки допринасят за глобалния фонд за подкрепа на програми за ХИВ/СПИН с намерението да доставят свободни СПИН поколение.

Може да изглежда сравнително малко в сравнение с разкриването на зашеметяващия червен iPhone 7, но Apple също е приложил диапазона на iPhone SE с по -голям капацитет за съхранение за тези, които искат нещо малко по -евтино от водещия iPhone 7. Цените остават същите при $ 399 и 499 долара, но капацитетът е удвоен до 32 GB и 128 GB с наличност този идващ петък.

Може също да искате да проверите:

Червен iPhone 7 срещу Jet Black iphone 7 Сравнение на цвят / разлика

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Back to top