Топ 5 функции на Android iOS няма

в предишните публикации, видяхме начини, които могат да ви помогнат да преминете от iOS към Android. В случай, че сте пропуснали тези статии, прочетете ги по -долу:

Как да синхронизирам iTunes с Android

Как да преминете от iPhone към Android

Въпреки че има моменти, в които също се опитахме да направим устройство с Android да изглежда като iPhone, ние винаги предпочитаме Android пред тази друга ОС. Несъмнено личното мнение е субективно, но мисля, че петте функции на Android, които ще ви предоставим днес, ще улесни вашия избор между iOS и Android малко по -лесен. Накратко, ето 5 функции, които са уникални за Android.

1. Избор на персонализиране

Въпреки че тази включва повече от една функции, по -добре е да ги включите в категория персонализиране. Да, iPhone е предприел някои важни стъпки в тази посока през годините (например способност за промяна на тапетите), но това не е нищо в сравнение с това, което могат да правят устройствата с Android.

Независимо дали сте вкоренили устройството си с Android или не, лесно можете да направите вашия смартфон уникален. Можете да добавите джаджи към всеки екран, който искате и лесно можете да създадете и свои собствени джаджи.

Как да създадете своя собствена джаджа Android

Топ 3 приложения за тапети

В случай, че сте вкоренили телефона си, възможностите за персонализиране стават практически безкрайни. Например, можете да използвате и внедрите много XPODED модули. За щастие имаме много ръководства, които описват какво е xposed и как да използваме.

10 Xposed модула, които трябва да опитате точно сега

2. Бутони на софтуера

Въпреки че мнозина могат да твърдят, че бутоните на софтуера не предлагат много повече от капацитет за начален бутон, бих казал, че тази функция е приятна изключителност на Android. Причина номер едно за подобна иск е възможността за счупен бутон за дома.

Отделно от това, коренният достъп на устройство с хардуерни бутони ви дава, още повече възможности. Например, той ви дава разрешение не само да превключвате между софтуера и хардуерните бутони, но и да добавяте и по -виртуални и по този начин функционалността.

3. Поддръжка на много потребители

Android дава възможност на множество потребители да създават уникални профили на едно устройство. В резултат на това семейството може да използва един таблет, но с настройки и функции, които се променят в зависимост от потребителя. За съжаление, iOS все още не предлага това и няма дума дали в крайна сметка ще го направи.

4. Надеждни места/умно заключване

С Smart Lock можете да влезете в устройството си, без да изисква парола или модел, за да го отключите. Има много конфигурируеми параметри за този като разпознаване на лица, връзка с Bluetooth устройство или просто определено място.

В резултат на това вашето устройство автоматично ще се отключи в зависимост от това кой от гореспоменатите параметри сте активирали.

5. Сега на Tap

Въпреки че Apple въведе „проактивен“ с iOS 9, той не се приближава до сега на крана. Ако вие и вашият приятел се уреждате да видите филм, тогава дълго натискането на бутона за дома ще се издигне сега при докосване. Тази функция ще сканира целия ви екран за ключови думи (като името на филма) и ще предложи алтернативи, места за гледане на него или друга подходяща информация.

Вие сте потребител на iPhone? Тези точки ли ви убедиха да се присъедините към общността на Android? Независимо дали сте съгласни или не, не се колебайте да коментирате по -долу. ”

Трябва да се прочете:

10 най -добри игри с Android от 2016 г.

Как да излезете от Google акаунт на Android устройства

5 най -добри приложения за редактиране на снимки за Android

Back to top